Akademija poduzetništva žena

Akademija poduzetništva žena

 

Udruženje poslovnih žena u Bosni i Hercegovini dugi niz godina aktivno podržava žene i doprinosi njihovom ekonomskom osnaživanju, te je uputilo zanimljiv poziv ženama koje žele pokrenuti svoj biznis, a koji prenosimo u cjelosti:

 

Draga sadašnja ili buduća poduzetnice,

 

Odlučili smo podijeliti s tobom nešto izuzetno inspirativno i vrijedno tvog vremena! Da li se sjećaš prethodne Akademije poduzetništva žena koja je potakla na akciju poduzetnički svijet? Sigurni smo da si bar čula za nju, jer su kroz nju prošlo 60 (šezdeset) nevjerovatnih žena koje su uz svoje mentorice stvarale val uspjeha i motivacije u svojim okruženjima.

 

Ove godine Akademija poduzetništva žena 23/24 se vraća s još više strasti, znanja i prilika, te otvara svoja vrata za drugu generaciju polaznica da podignu svoje poslovanje na viši nivo, te ostvare svoj poduzetnički potencijal kroz niz inspirativnih radionica i mentorskih sesija. Ova jedinstvena akademija koju ćete voljeti, nudi prilike ne samo za izgradnju poslovanja već i povezivanje s nevjerovatnim ženama iz prethodne generacije kao i veliku mrežu podrške, a rezultat  je uspješne saradnje Udruženja poslovnih žena u BiH i Federalnog zavoda za zapošljavanje.

 

Zamisli kako bi bilo sjajno biti dio ove zajednice strastvenih i uspješnih žena koje teže ostvariti svoje snove i ciljeve. Ukoliko želiš biti dio poduzetničkog poduhvata kroz našu Akademiju, jedini uslov za to je da se nalaziš na birou zapošljavanja. Ako si spremna za sljedeći korak u svom poslovanju i profesionalnom razvoju, pridruži nam se, jer će nam zajedno biti lakše stvarati priče o uspjehu koje će inspirisati nove generacije poduzetnica Srednjobosanskog kantona.

 

Vjerujemo da si ti prava kandidatkinja za Akademiju poduzetništva žena i zato željno iščekujemo tvoje prisustvo na Info -danu, koji će se održati 14. februara u 10:30 u prostorijama Turističke zajednice općine Travnik ulica Prnjavor, na trgu Lajpcigano.

 

Ukoliko imaš dodatnih pitanja i potrebno ti je više informacija, budi slobodna da nas kontaktiraš putem e-maila: info@upzbih.ba ili na broj telefona: +387 62 53 20 47.

 

Očekujemo tvoje prisustvo i radujemo se zajedničkom putovanju prema uspjehu!

 

S poštovanjem i uz veliku podršku,

Udruženje poslovnih žena u BiH

 

Agenda na linku ispod:

Agenda – Akademija

 

 

Udruženje poslovnih žena u BiH
Jukićeva br.70, 71000 Sarajevo, Bosna i Hercegovina
Tel./Fax:+387 (0)62532047; www.upzbih.ba; www.poduzetna.ba; mail: info@upzbih.ba
ID: 4202187030001
Žiroračun (BAM): 194 1010 152 600 108 ProCredit Bank d.d. Sarajevo
Žiroračun (EUR): 194 1010 152 602 242ProCredit Bank d.d. Sarajevo
IBAN: BA391941010152602242
SWIFT: MEBBBA22XXX