Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom

Poštovani,

Obavještavamo Vas da je Fond za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba sa invaliditetom raspisao dva Javna poziva. S tim u vezi, molimo Vas da ovu informaciju podijelite na Vašoj internet stranici / oglasnoj ploči, kako bi ova informacija došla do što većeg broja poslodavaca koji žele zaposliti osobe sa minimalno 60% invaliditeta, te osoba sa invaliditetom koje imaju potrebu za zapošljavanjem/samozapošljavanjem.

 

–     Javni poziv za dodjelu sredstava za finansiranje i sufinansiranje programa održivosti zaposlenosti  osoba sa invaliditetom u   2024. godini, možete preuzeti ovdje:  Javni poziv za dodjelu sredstava za finansiranje i sufinansiranje programa održivosti zaposlenosti osoba sa invaliditetom u 2024. godini | FPRZOI (fond.ba)

–      Javni poziv za dodjelu novčanog stimulansa za novo zapošljavanje osoba sa invaliditetom u 2024. godini, možete preuzeti ovdje: JAVNI POZIV za dodjelu novčanog stimulansa za novo zapošljavanje osoba sa invaliditetom u 2024. godini | FPRZOI (fond.ba)

 

 

 

Srdačan pozdrav!