JKP „ Vilenica-Čistoća“ d.o.o. Novi Travnik

  • Rad na određeno vrijeme
  • Novi Travnik

JKP „ Vilenica-Čistoća“ d.o.o. Novi Travnik

Na temelju članka 20a Zakona o radu („Sl. novine FBiH“ br. 26/16, 89/18, 44/22 i 39/24), članka 13. Statuta JKP „Vilenica-Čistoća“ d.o.o. Novi Travnik, članka 6. Pravilnika o radu JKP „Vilenica-Čistoća“ d.o.o. Novi Travnik sa Prilogom I Unutarnja organizacija i sistematizacija radnih mjesta broj:3151/24 od 16.09.2024.godine i članka 3. i 4. Uredbe o postupku prijema u radni odnos u Javnom sektoru u Kantonu Središnja Bosna („Sl. novine KSB/SBK“, br: 7/19), Odluke Uprave poduzeća o raspisivanju javnog oglasa, broj: 3450/24 od 11.10.2024.godine raspisuje:

                                                            JAVNI OGLAS

za prijem u radni odnos

Raspisuje se javni oglas za prijem radnika na  određeno vrijeme za slijedeće radno mjesto:

 

  1. Električar – 1 izvršitelj, radni odnos na određeno vrijeme.

 

NAZIV RADNOG MJESTA

 

  1. Električar – 1 izvršitelj, radni odnos na određeno vrijeme (1 godina).

 

Opis poslova  radnog mjesta:

 

Opis poslova:

– obavlja poslove elektroinstalaterske struke na popravci, održavanju i instaliranju vodiča i uređaja elektroinstalacije u objektima poduzeća, i za druga pravna i fizička lica, radi manje složene poslove elektromehaničara, radi na poslovima elektroodržavanja i popravke elektrosklopova na javnoj rasvjeti,  vrši poslove održavanja javne rasvjete u stanju stalne funkcionalne ispravnosti, koja se sastoji od zamjene sijalica, zamjene oštećenih dijelova i slično, prepoznaje sve uređaje i dijelove niskonaponske instalacije, ispitivanje i puštanje  u pogon električne instalacije, samostalno zamjenjuju dijelove električne opreme: sklopke, električne provodnike, prati vrijeme uključivanja i isključivanja javne rasvjete i podešavanje iste, kontrolira nelegalne priključke te predlaže i poduzima mjere radi otklanjanja nedostataka,

u svom radu racionalno i namjenski koristi raspoloživi materijal i alat, u vrijeme rada dužan je pridržavati se mjera zaštite na radu, radi i druge poslove prema nalogu rukovodioca, postupa u skladu sa Etičkim kodeksom, Pravilnikom o radu, Pravilnikom o zaštiti na radu i drugim općim aktima poduzeća, obavlja i druge poslove po nalogu neposrednog rukovodioca i direktora Poduzeća.

Za svoj rad odgovoran je neposrednom rukovoditelju i  direktoru poduzeća.

 

OPĆI I POSEBNI UVJETI

 

Za prijem u radni odnos kandidati moraju ispunjavati sljedeće opće uvjete:

–  da je državljanin BiH,

–  da ima navršenih 18 godina,

– da je fizički i psihički sposoban za obavljanje radnog mjesta na koje se prijavio kod

poslodavca.

Pored općih uvjeta propisanih zakonom kandidati trebaju ispunjavati i posebne uvjete, i to:

-KV III stupanj stručne spreme, elektroinstalater – smjer električar,

-1 godina radnog iskustva u struci,

-vozačka dozvola B kategorije.

Prednost u zapošljavanju, pod jednakim uvjetima, imaju kandidati koji ostvaruju prava sukladno posebnim propisima, uz obvezu pozivanje na propis koji regulira navedenu oblast i dostavu dokumenata od zakonom mjerodavnih institucija (potvrda, uvjerenja i sl) koji prilaže prilikom prijave na javni oglas.

Sa izabranim kandidatom zaključit će se  ugovor o radu uz probni rad u trajanju od 3 mjeseca.

Radnik će obavljati poslove radnog mjesta u Novom Travniku i ostalim mjestima po nalogu Direktora ili neposrednog rukovoditelja, na udaljenosti do 20 km od sjedišta poduzeća. Radno vrijeme svaki radni dan od ponedjeljka do petka, od 7:00 sati do 15:30 sati.

 

POTREBNA DOKUMENTACIJA

 

Za poziciju 01.  kandidati su uz obvezni dostaviti slijedeću dokumentaciju:

  1. Prijavu na javni oglas sa obveznim podacima (telefon, adresa),
  2. Kratak životopis,
  3. Uvjerenje o državljanstvu,
  4. Izvod iz matične knjige rođenih,
  5. Uvjerenje o prebivalištu iz CIPS-a,
  6. Diploma o završenoj školskoj spremi,
  7. Dokaz o radnom iskustvu.
  8. Dokaz/Ovjerena kopija vozačke dozvole B kategorije

 

Svi dokumenti koji se prilažu uz prijavu ne mogu biti stariji od šest mjeseci i dostavljaju se u originalu ili ovjerenoj  kopiji.

Izabrani kandidati su dužni u roku od 8 (osam) dana dostaviti liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti  ovlaštene zdravstvene ustanove i uvjerenje o nevođenju krivičnog postupka za radno mjesto na koje se prijavljuje.

 

Proces izbora kandidata za radna mjesta zasniva se na razmatranju dostavljene dokumentacije, te održanog pismenog ispita i usmenog intervjua sa svakim kandidatom, koje će provesti imenovano Povjerenstvo za provedbu javnog oglasa.

 

Javni oglas  ostaje otvoren 8 dana od dana objavljivanja u jednim dnevnim novinama i web stranici Službe za zapošljavanje Srednjobosanskog kantona, Kantona Središnja Bosna  i web stranici poduzeća JKP “Vilenica-Čistoća“ d.o.o. Novi Travnik. Rok za podnošenje prijava računa se od dana zadnje objave.

 

Kontakt  telefon: 030/791 -096

Prijave sa potrebnom dokumentacijom  u zatvorenim kovertama dostavlja se osobno ili preporučeno pošiljkom na adresu: JKP „Vilenica-Čistoća“ d.o.o. Novi Travnik, Stjepana Tomaševića bb, 72 290 Novi Travnik  sa naznakom: „NE OTVARATI – PRIJAVA NA JAVNI OGLAS“.

Neblagovremene i nepotpune prijave neće se  uzimati u razmatranje. Poduzeće nije obvezno vraćati dokumentaciju dostavljenu uz prijavu.

 

 

Dostavljeno:

-Dnevne novine

-Web stranica Službe za zapošljavanje Srednjobosanskog kantona

-Web stranica poduzeća JKP“ Vilenica-Čistoća“ d.o.o. Novi Travnik

-Arhiva

 

 

 

Broj: 3455/24                                                                                          DIREKTOR

Datum: 11.10.2024.godine                                                        __________________________

SvjetlanaTokalić, dipl.ing.građ.

Da biste se prijavili za ovaj posao, posjetite -.