Dani otvorenih vrata SUNČANOG HVARA_2019

Dani otvorenih vrata SUNČANOG HVARA_2019

Služba za zapošljavanje KSB/SBK Travnik treću godinu za redom uspješno posreduje u zapošljavanju sezonskih radnika za potrebe poslodavca ‘Sunčani Hvar’ d.d. iz Hvara, Republika Hrvatska.

U potrazi za sezonskim radnicima spomenuti poslodavac se predstavlja i u Središnjoj Bosni, u organizaciji naše Službe.

Nakon uspješne prošle (2018.) godine, odnosno posredovanja u zapošljavanju 24 (dvadeset i četiri) nezaposlene osobe, od kojih su njih 15 (petnaest) bili uspješni u svome radu i koje će poslodavac i ove (2019.) godine angažirati, odnosno ponuditi ugovore o radu, poslodavac se ponovo odlučio potražiti sebi kvalitetne radnike na području Središnje Bosne.

Zajedno smo (Služba i poslodavac) organizirali ‘Dane otvorenih vrata Sunčanog Hvara’_sezona 2019 u općinama Kiseljak, Novi Travnik i Vitez, dana 21.2.2019. godine u različitim vremenskim terminima.

Predstavljanju poslodavca (video prezentaciji) u Kiseljaku, koju je profesionalno uradila gospođica Ivana Miličević, djelatnica ljudskih resursa ‘Sunčani Hvar’ d.d., bilo je nazočno 33 (trideset i tri) zainteresiranih osoba, od kojih je njih 22 (dvadest i dvoje) ‘prošlo’ selekcijski intervju i bit će im ponuđeni ugovori o radu.

Za više informacija kliknite ovdje >>> Dani otvorenih vrata SUNČANOG HVARA_2019