Mogućnosti za poslodavce:

• Posredovanje pri zapošljavanju u skladu sa Vašim zahtjevima;
• Objavu oglasa za slobodno radno mjesto na našoj web stranici, Facebook stranici, te na oglasnim pločama općinskih biroa za zapošljavanje;
• Informacije o programima sufinansiranja zapošljavanja;
• Informacije o mogućnosti zapošljavanja stranaca;
• Korištenje prostora i stručne pomoći za grupno informisanje nezaposlenih lica o Vašoj ponudi;
• Selekcija kandidata za traženu poziciju.

Posjedujemo bazu podataka nezaposlenih lica, a zbog direktnog rada s njima, u mogućnosti smo napraviti brzu selekciju i u najkraćem roku odgovoriti Vašem zahtjevu za prijem radnika u radni odnos.

Zahtjev za posredovanje u zapošljavanju možete preuzeti ovdje:

Zahtjev za posredovanje

Upute za popunjavanje Zahtjeva i Izvještaja o posredovanju:

Poslodavac popunjava Zahtjev u skladu sa njegovim potrebama, neophodno je navesti detaljniji opis kvalifikacija i vještina koje su potrebne da tražena osoba posjeduje. Takođe, potrebno je svaki zahtjev potpisati i ovjeriti.

Nakon izvršenog posredovanja, poslodavac je dužan da u odgovarajućem roku od 15 do 30 dana Službi za zapošljavanje dostavi ispunjen Izvještaj o prijemu zaposlenika. Izvještaj je potrebno popuniti čak i za slučaj da nije došlo do zaposlenja.

Zahtjev i Izvještaj za posredovanje pri zapošljavanju možete preuzeti na stranici, a ispunjene slati putem fax-a ili e-maila, ili dostaviti lično na adresu.

Izvještaj o prijemu zaposlenika možete preuzeti ovdje:

Izvještaj o prijemu zaposlenika

Usluge koje Služba za zapošljavanje pruža poslodavcima su potpuno besplatne.

Za Vas smo tu svakim radnim danom od 07:30 do 16:00 sati. Možete nas posjetiti, kontaktirati putem telefona ili e-mail adrese info@szztk.ba.