free poker
Dobro došli na službene web stranice Službe za zapošljavanje KSB/SBK Travnik. Ugodno razgledanje sajta.
On-line forma za oglase

Prijavu potrebe za radnikom ili oglas za objavu dostavljate Službi za zapošljavanje SBK/KSB Travnik na propisanom obrascu za posredovanje na linku POSLODAVCI ili kroz On-line formu.

Po prijemu podataka Služba za zapošljavanje Vaš oglas će objaviti obavezno na našoj internetskoj stranici.

On-line forma za oglas

On-line forma

Info i motivacijski seminari

Informativni seminar za nezaposlene osobe

Jednodnevna informativna radionica  daje priliku nezaposlenim osobama koje se prvi put prijavljuju na evidenciju nadležne službe za zapošljavanje nakon završenog školovanja ili iz radnog odnosa, ako su nakon školovanja odmah zasnovali radni odnos , da se upoznaju sa pravima, obavezama i aktivnostima koje provodi služba u svakodnevnom radu i iskažu svoja očekivanja. Informativna radionica otvorena je i za sve nezaposlene osobe koje samoinicijativno izraze želju za učešćem,  pri redovnoj prijavi ili  ako savjetodavac procijeni da bi im ovakav vid obuke bio koristan. Osnovni cilj je osvješćivanje nezaposlenih osoba o njihovoj obavezi aktivnog traženja posla. 

 Motivacijski seminar za nezaposlene osobe

 

U biroima Službe za zapošljavanje realiziraju i motivacijski seminari.

Motivacijske radionice će Vam pomoći da naučite kako da na pravi način tražite posao i pokažete svoje znanje i sposobnosti. Naučiti ćete kako da kvalitetno napišete biografiju i na pravi način se predstavite poslodavcu i s njim razgovarate. Dobiti ćete praktične savjete i informacije o otvorenim radnim mjestima i poslodavcima.

 

Sve detaljne informacije možete dobiti na općinskim biroima za zapošljavanje. 

Ažurirano (Srijeda, 11 Travanj 2018 20:23)

 
Anketa
Vama, kao poslodavcu podsticaj je potreban...
 
Ko je online ?
Trenutno aktivnih Gostiju: 57