free poker
Dobro došli na službene web stranice Službe za zapošljavanje KSB/SBK Travnik. Ugodno razgledanje sajta.
On-line forma za oglase

Prijavu potrebe za radnikom ili oglas za objavu dostavljate Službi za zapošljavanje SBK/KSB Travnik na propisanom obrascu za posredovanje na linku POSLODAVCI ili kroz On-line formu.

Po prijemu podataka Služba za zapošljavanje Vaš oglas će objaviti obavezno na našoj internetskoj stranici.

On-line forma za oglas

On-line forma

Obavijest Triple Win projekt

Savezna agencija za rad SR Njemačke nas je obavjestila da je naredni termin za intervjue u vezi sa Javnim pozivom  za realizaciju Triple Win projekta zapošljavanja radnika za zdravstvenu njegu u SR Njemačkoj zakazan za period od 25.2.2019. do 28.2.2019. godine, dok je rok za prijave 03.02.2019. godine

S tim u vezi, molimo Vas da  ovo obavještenje objavite na web stranicama vaših institucija i obavijestite savjetodavce u Vašim lokalnim biroima da zainteresovane kandidate blagovremeno informišu o navedenim rokovima za prijave i intervjue, kako bi uspješno bio organizovan i ovaj krug intervjua.

Molimo Federalni zavod za zapošljavanje da skrene pažnju kantonalnim službama za zapošljavanje da obavijeste svoje službenike u lokalnim biroima o uslovima i načinima konkurisanja zainteresovanih kandidata za Triple Win projekat, kako bi realizacija bila što uspješnija.

S poštovanjem,

 
Anketa
Vama, kao poslodavcu podsticaj je potreban...
 
Ko je online ?
Trenutno aktivnih Gostiju: 74