free poker
Dobro došli na službene web stranice Službe za zapošljavanje KSB/SBK Travnik. Ugodno razgledanje sajta.
On-line forma za oglase

Prijavu potrebe za radnikom ili oglas za objavu dostavljate Službi za zapošljavanje SBK/KSB Travnik na propisanom obrascu za posredovanje na linku POSLODAVCI ili kroz On-line formu.

Po prijemu podataka Služba za zapošljavanje Vaš oglas će objaviti obavezno na našoj internetskoj stranici.

On-line forma za oglas

On-line forma

PETO IZDANJE MOTIVACIJSKOG SEMINARA ZA NEZAPOSLENE MLADE LJUDE

Služba za zapošljavanje SBK/KSB i Centar za edukaciju mladih jučer su realizirali peto izdanje motivacijskog seminara za nezaposlene mlade osobe, koje se nalaze na evidenciji ove Službe.

Cilj seminara je pružiti mogućnost mladima da rade na povećanju vlastite konkurentnosti na tržištu rada, te usvoje vještine koje će im pomoći u aktivnom traženju posla. Dvodnevni seminari se realiziraju u prostorijama Kluba za traženje posla u Travniku, te CEM-ovom društvenom centru za djecu i mlade “Druga kuća”, čiji je sastavni dio i prvi biznis inkubator za mlade u Travniku, BeeZone.

Seminarima je do sada obuhvaćeno oko pedeset nezaposlenih mladih ljudi, različitih nivoa stručne spreme i obrazovnih profila, a svi oni su kroz praktične vježbe savladali pisanje motivacijskog pisma i CV-a, te vještine efikasne komunikacije sa poslodavcen kroz simulirane intervjue preko kojih su polaznici seminara imali priliku testirati sve što su naučili, te procijeniti svoje trenutne vještine na tom polju.

Za više informacija kliknite ovdje >>>>peto izdanje motivacijskog seminara za nezaposlene mlade osobe

Ažurirano (Ponedjeljak, 26 Studeni 2018 23:22)

 
Anketa
Vama, kao poslodavcu podsticaj je potreban...
 
Ko je online ?
Trenutno aktivnih Gostiju: 87